The Exchange Amsterdam Description: Hotel The Exchange is een hotel met een bij…

The Exchange Amsterdam Description: Hotel The Exchange is een hotel met een bijzondere liefde voor mode. De kamers zijn door studenten van het Amsterdam Fashion Institute aangekleed als ware het modellen op de catwalk. Het resultaat: een hotel waar mode en architectuur samenkomen.Overige informatie- Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.- Het is niet mogelijk om contante betalingen te verrichten. Het hotel accepteert alleen PIN-betalingen of betalingen met creditcard.- Het is niet mogelijk om een extra bed in de kamer bij te plaatsen.- Het hotel beschikt niet over speciale kamers voor mindervalide gasten.- Huisdieren zijn op aanvraag gratis toegestaan.- Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg). – Het is niet mogelijk om contante betalingen te verrichten. Het hotel accepteert alleen PIN-betalingen of betalingen met creditcard. – Indien er een creditcard wordt gebruikt om de reservering te maken dient deze bij het inchecken aanwezig te zijn. De naam op de reservering en de naam van de creditcardhouder moeten met elkaar overeenkomen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan dient er voor aankomst een autorisatie formulier voor derden aan bij het het hotel te worden aangevraagd. Price: 114.00 Meer informatie #hotels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *