Hotel Atlanta Amsterdam Description: Welkom in Amsterdam en bij Hotel Atlanta. …

Hotel Atlanta Amsterdam Description: Welkom in Amsterdam en bij Hotel Atlanta. Als u een traditioneel hotel in Hartje Amsterdam zoekt waar u een comfortabel en een echt Hollands ontbijt krijgt voor een redelijke prijs dan moet u beslist Hotel Atlanta eens proberen. Atlanta ligt aan het prachtige Rembrandtplein midden in het bruisende Amsterdamse uitgaanscentrum. Winkels restaurants musea grachten galeries bars bioscopen diskotheken en nachtclubs allemaal binnen loopafstand.Let op: Het hotel rekent een surplus van 3% bij betalingen met creditcard.Overige informatie- Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.- Huisdieren zijn niet toegestaan.- Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel. – Het hotel rekent een toeslag van 3% voor betalingen met creditcard. Price: 93.00 Meer informatie #hotels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *