easyHotel Den Haag City Centre Description: Het unieke easyHotel Den Haag City …

easyHotel Den Haag City Centre Description: Het unieke easyHotel Den Haag City Centre heeft compacte eenvoudige kamers in het gezellige centrum van Den Haag. Het Binnenhof ligt op nog geen 5 minuten loopafstand. Voor extra’s zoals een föhn of bagage-opslag wordt een geringe toeslag gevraagd. Hiervoor kunt u bij de receptie terecht.Het easyHotel Den Haag heeft een 24-uursreceptie airconditioning en snack- en drankautomaten. – Het hotel accepteert geen contante betalingen. Er kan middels creditcard of pinpas betaald worden. – Het hotel werkt met een uniek concept wat betekent dat de kamers eenvoudig zijn uitgerust. Voor het gebruik van een haardroger of bagage-opslag wordt een toeslag in rekening gebracht. – Houd er rekening mee dat de ramen op de kamers niet geopend kunnen worden. Price: 45.00 Meer informatie #hotels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *